Encamp limita l’accés a camins i aparcaments i també al Prat Gran per l’‘Spartan Race’

La prova se celebra a la parròquia aquest cap de setmana i alguns dels espais afectats no recuperaran la normalitat fins al dia 9 de setembre

El comú d'Encamp limita l'accés a camins, aparcaments i altres espais afectats per l''Spartan Race'.
El comú d'Encamp limita l'accés a camins, aparcaments i altres espais afectats per l''Spartan Race'. COMÚ D'ENCAMP

La celebració aquest cap de setmana, a Encamp, de l’‘Spartan Race’, comportarà la restricció d’accés a diferents camins i aparcaments de la parròquia. La prova també afectarà la mobilitat. Alguns dels espais afectats pel muntatge no recuperaran la normalitat fins dimecres de la setmana que ve. Per als participants a la competició, s’ha reservat una zona especial d’estacionament a l’antic càmping internacional.

Els aparcaments d’Encamp (al costat Prat Gran), el del Prat de l’Areny i les zones verdes de La Palanqueta (a partir de dimecres) i les Feixes del Funicamp, no estaran operatives des d’avui fins al dia 9 de setembre, ja que són alguns dels emplaçaments on s’ubiquen les proves de l’esdeveniment esportiu, que enguany es trasllada al centre d’Encamp. Els aparcaments del Prat de Sant Miquel, dels Arínsols, Terres Primeres, Complex Esportiu, Funicamp, entre altres, estaran plenament operatius i s’afegeix una zona d’aparcament especial reservada als participants, a l’antic càmping internacional. Les persones amb abonament habitual als aparcaments citats ja han estat informades i se’ls ha facilitat una altra plaça en un altre aparcament comunal fins al dia 9.

El Prat Gran estarà tancat al públic en general des de divendres fins diumenge perquè serà la zona d’acollida dels participants. La resta de zones infantils de la parròquia, com el parc del Prat del Notari, el del Tirader i del Torrent estaran oberts i sense restriccions

Des del divendres 4 a les 14 h del migdia i els dies 5 i 6 de setembre també estarà inoperatiu l’aparcament de Les Pardines i tallat l’accés al camí direcció el Llac d’Engolasters. Als camins dels voltants del llac, així com, el camí del Fener de l’olla, del Riu Blanc, del Confós, de la Carbonera, del Bosc Negre, de la Molina, dels Cortals, de la Roca de la Salve, dels Agols, d'Ensagents, de les Fonts del Campeà, la ruta dels orris dels Cortals, de Solans i del Tosquer, l’accés estarà limitat exclusivament als propietaris de les finques veïnes i als participants a la cursa, per motius de seguretat sanitària, i per tal d’evitar aglomeracions, encreuaments i minimitzar el risc de contagi.

Per altra banda, el Prat Gran estarà tancat al públic en general des de divendres fins diumenge perquè serà la zona d’acollida dels participants. La resta de zones infantils de la parròquia, com el parc del Prat del Notari, el del Tirader i del Torrent estaran oberts i sense restriccions. El carrer de la Molina serà l’única via de la parròquia que quedarà tallada a la circulació en les franges horàries següents: divendres de la 13 h fins a les 16 h, dissabte de les 6:45 h fins a les 11 h,  i un vial fins a les 19 h, i diumenge de les 7:45 h fins a les 15 h.

Durant els tres dies de l’esdeveniment hi haurà talls intermitents de la circulació per l’interior de la vila d’Encamp en les zones per on passarà la cursa, principalment els voltants del Prat Gran i les avingudes. Es col·locarà senyalització excepcional a l’entrada de la vila i els agents de circulació donaran pas als vehicles segons el desenvolupament de la cursa. L’organització de l’‘Spartan Race’, segons el comú encampadà, està realitzant un esforç per adaptar l’esdeveniment al protocol de seguretat sanitària i és per això que es limiten els accessos a diverses zones de la parròquia per tal d’evitar aglomeracions i minimitzar el risc de contagi, i agraeix la col·laboració i comprensió de tots els veïns i visitants. A mitjans de setmana l’organització farà la presentació dels detalls de l’esdeveniment.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending