Encamp licita el concurs per l’arranjament del camí de les Pardines

Els treballs consisteixen en la restauració i estabilització de l’esllavissada que hi ha a la zona, així com la millora del tram que va fins a la Plana

Un tram del camí de les Pardines
Un tram del camí de les Pardines

La corporació comunal encampadana ha posat fil a l'agulla per tal de condicionar el camí de les Pardines. Les obres es focalitzaran en dos punts en concret; d'una banda, la zona esllavissada, on caldrà restaurar i estabilitzar l'indret, i, d'altra part, el tram de servei que va fins a la Plana amb treballs en els drenatges, les cunetes i el perfilat del camí. Unes obres que des del comú es preveu que es duguin a terme en quatre mesos i pel qual es poden presentar les propostes fins al 29 d'abril.

El Comú d’Encamp convoca, com surt publica en el BOPA d’aquest dimecres, el concurs pels treballs de restauració i estabilització de l’esllavissada de sota el camí de les Pardines, i arranjament del camí de servei de les Pardines a la Plana.

El projecte té dues zones de treball diferenciades. Una primera que és la de l’esllavissada on s’haurà de dur a terme el desboscament de la zona, tala d’arbres i gestió de la fusta, tant del nou tram d’accés a condicionar per arribar a la zona d’actuació com de la mateixa zona on hi va haver l’esllavissada. Ja al riu, l'actuació se centraran a desviar-lo i preparar una plataforma de treballs per començar l’execució de l’escullera de repeu en sec que consta en el projecte. Aquesta haurà d’anar massissada inferiorment i rejuntada exteriorment amb terra vegetal, per afavorir la revegetació posterior. També es preveu remuntar les terres i dur a terme les tasques de perfilat i acabat del talús, així com la instal·lació d’una malla de coco, la plantació de diferents espècies arbustives i una hidrosembra pel control de l’erosió a la zona. Pel que fa al camí, els treballs es focalitzaran en els drenatges, les cunetes i el perfilat d'aquest, sense que es vegi modificada l’amplada actual.

Tots els interessats tenen de termini per presentar les seves propostes fins al 29 d’abril a les 10 hores, amb un termini d’execució de les obres de quatre mesos.

Etiquetes

Comentaris

Trending