Encamp impulsa una guia interactiva amb tots els comerços de la parròquia

El portal web vol ajudar als botiguers a promocionar els seus establiments i hauria d’estar enllestit a finals de primavera

El sector comercial va a l'alça en els darrers mesos.
El sector comercial va a l'alça en els darrers mesos. ARXIU

El comú d’Encamp treballa en la confecció d’una pàgina web on es podrà trobar tota l’oferta comercial de la parròquia. Així, es vol que els ciutadans puguin trobar la informació dels diferents negocis i que aquests tinguin un espai on fer promoció. Es confia que la plataforma, que s’emmarca en el pla de dinamització econòmica impulsat des de la corporació, sigui una realitat a finals de la primavera.

Des del comú ja s’han iniciat els passos per poder disposar d’aquesta iniciativa en un termini breu de temps. Així ho ha explicat el director d’Administració de la corporació, Miquel Alís. La voluntat és que la web del comerç es converteixi en una guia on surtin tots els establiments tant d’Encamp com del Pas de la Casa.

De fet, es remarca que es tracta d’una idea absolutament nova al país, ja que no existeix cap lloc d’internet d’aquest estil. S’entén que d’aquesta forma s’ajudarà als empresaris a promocionar els seus negocis i a donar-los a conèixer a la ciutadania. A banda, es vol que el portal tingui sigui interactiu, tant pels possibles clients com pels propietaris de les botigues.

Per aquests darrers, de fet, també hi hauria una altra funcionalitat, més enllà de poder fer publicitat del seu establiment. I és que el portal “disposarà de píndoles formatives” per a ells.

El comú fa dies que s’ha posat a treballar en la iniciativa. Es vol tenir enllestida i penjada a internet com més aviat millor. De fet, el desig expressat per Alís és que en un termini de tres mesos pugui ser ja una realitat. Per tant, la idea és engegar-la durant el juny i que ja estigui disponible per a la temporada d’estiu. Aquesta setmana s’ha publicat el BOPA l’adjudicació dels treballs, a l’empresa Andornet. S’invertiran 21.410 euros.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending