Encamp dona el tret de sortida a les activitats de Nadal

S’han obert les inscripcions per al concurs d’aparadors i es comença a repartir als infants el calendari d’advent, mentre que l’encesa d’una il·luminació reduïda per la crisi energètica es farà l’1 de desembre

Elements de decoració l'any passat.
Elements de decoració l'any passat.

Encamp i el Pas de la Casa ja viuen les activitats de Nadal. Així, ja s’ha posat en marxa en concurs d’aparadors i decoració que, per tercer any consecutiu, premiarà els millors guarniments d’establiments comercials, hotelers i de particulars de la parròquia. La novetat és que tots els comerços participants, de forma automàtica seran també participants del concurs d’aparadors que organitza la Cambra de Comerç. Al mateix temps, s’ha iniciat el repartiment dels calendaris d’advent a tots els infants censats a la parròquia i, també, al que s’allotgin als hotels.

Així, segons s’ha informat des del comú, les inscripcions per al concurs d’aparadors i decoració de Nadal ja estan obertes i s’han de realitzar a les oficines de turisme. Els participants rebran un val de 20 euros que podran gastar en qualsevol dels establiments participants en el concurs i adherits a la campanya.

Al mateix temps, es repartirà un calendari d'advent per a cada infant censat a la parròquia i enguany, també, tots els que s’allotgin a un hotel de la parròquia en podran recollir un, fins a esgotar existències, a les oficines de turisme.

Pel que fa a l’encesa de llums tindrà lloc dijous dia 1 de desembre. Es farà de forma simultània als dos nuclis urbans i comptarà amb una programació musical i de dansa i el repartiment de coca i xocolatines. A Encamp les actuacions seran de la cantant encampadana Noa Ashti i el grup de dansa de l’Esbart Sant Romà, a la plaça de Sant Miquel. Serà a aquest espai on, enguany, es concentrarà la major part de la il·luminació nadalenca, tenint en compte les mesures d’estalvi energètic que s’han posat en marxa i que suposen una disminució del 50% dels elements decoratius que pot arribar a suposar un estalvi del 75%, respecte anys anteriors. Al Pas de la Casa l’acte d’encesa de llums es durà a terme a la plaça de l’església on actuarà el Cor Rock.

Després de l’encesa de llums, durant el cap de setmana del 3 i 4 de desembre tindrà lloc la Fira de Santa Llúcia a la plaça de Sant Miquel. També s’ha previst un programa d’activitats musicals i de manualitats.

cartell fira santa llucia i encesa llums Encamp Pas 2022 03

Comentaris (3)

Trending