Encamp destinarà prop de 67.000 euros a les activitats culturals d’estiu

El comú preveu espectacles de ‘mapping’ així com sessions d’autocinema als dos pobles de la parroquia, que se sumen a cicles ja habituals com ‘En clau de llum’ o el festival de titelles

Un instant d'una de les representacions del Festival de Titelles.
Un instant d'una de les representacions del Festival de Titelles. COMÚ D'ENCAMP

La bona evolució de la pandèmia està animant els comuns a recuperar activitats de cara a l’estiu. Es considera que les dades epidemiològiques permetran tirar-les endavant, sempre seguint els protocols sanitaris marcats per les autoritats. Un bon exemple és Encamp, que ha contractat diferents empreses per la programació dels pròxims mesos, que inclou sessions d’autocinema, el tradicional cicle ‘En clau de llum’ o espectacles de llum, entre altres. En global, la inversió ascendirà a prop de 67.000 euros.

A poc a poc es vol recuperar la normalitat. I això es veu en els comuns que intenten impulsar les habituals programacions d’estiu, que fins abans de la pandèmia havien estat ben atapeïdes d’activitats populars. El comú que encapçala Laura Mas apostarà els pròxims mesos per diferents cicles, tant al Pas de la Casa com a Encamp. En total, destinarà 66.800 euros.

Una de les novetats serà la celebració de sessions d’autocinema. Aquestes es faran als dos nuclis urbans, igual que el cicle ‘En clau de llum’. Entre les activitats previstes també s’inclou una nova edició del festival de titelles. Una de les inversions més importants s’ha fet per contractar la realització d’espectacles de llums, amb ara ‘mappings’. En aquest cas, s’hi destinaran 24.000 euros.

En tots els casos, les activitats es faran seguint els protocols sanitaris que marqui Salut. La voluntat és recuperar-les, sempre garantint que el risc de contagi és el mínim per als assistents.

Etiquetes

Comentaris

Trending