Encamp destina més de 210.000 euros a millores als centres esportius

Es reformarà tota la zona d’aigües de les dependències del Pas i s’ha adquirit també maquinària d’exercicis cardiovasculars per als dos gimnasos

El centre esportiu del Pas de la Casa.
El centre esportiu del Pas de la Casa.

El comú d’Encamp destinarà les pròximes setmanes més de 210.000 euros a millores als dos centres esportius de la parròquia. Per un costat, reformarà tota la zona d’aigües (sauna i bany turc) de les instal·lacions del Pas de la Cada. Per l’altre, ha comprat diverses màquines d’exercicis cardiovasculars que es distribuiran tant en les dependències de la població fronterera com al Complex.

Així, la corporació ha encarregat els treballs que han de permetre la reforma d’aquesta zona del centre esportiu del Pas. Per un costat, s’ha de modificar la sauna finlandesa existent. En concret, es vol que la nova tingui un calefactor ocult, ja que es vol evitar que pugui ser manipular pels usuaris. Per l’altre, s’ha de netejar i desinfectar el bany turc existent i es faran el manteniment d’aquesta instal·lació.

Paral·lelament, es construirà una petita piscina, en aquest cas d’aigua freda. D’aquesta forma s’oferirà un servei fins ara no disponible al centre esportiu de la població fronterera. El cost total dels treballs ascendeix a 95.789 euros. Les obres haurien d’estar completades al llarg de les primeres setmanes del 2022.

Les dependències d’aquest centre esportiu també es beneficiaran d’una altra inversió realitzada des del comú. En concret, al gimnàs s’instal·laran part de les màquines d’exercicis cardiovasculars que s’han comprat. En total, s’han destinat 114.741 euros per adquirir set cintes de córrer (cinc per al complex d’Encamp i dos pel Pas), sis el·líptiques (4 i 2), bicicletes estàtiques (6 i 2) i bicicletes reclinades (2 i 1). L’encàrrec també inclou maquinària de musculació, en aquest cas per al complex.

Comentaris (1)

Trending