Encamp acull un viatge per la història de la neu a Andorra amb la dansa, la música i el teatre

. Es tracta de la darrera activitat realitzada a la parròquia en el marc del programa 'La cultura no s'atura', endegat pel Govern amb la col·laboració dels set comuns

Un moment de l'espectacle.
Un moment de l'espectacle. COMÚ D'ENCAMP

La façana del Centre Esportiu i Sociocultural d'Encamp ha acollit aquesta dissabte a la tarda l'espectacle de dansa 'la 5a façana i la neu'. Es tracta de la darrera activitat realitzada a la parròquia en el marc del programa 'La cultura no s'atura', endegat pel Govern amb la col·laboració dels set comuns. L'espectacle ha aplegat dansa, música i teatre i ha comptat amb l'assistència d'un centenar d'espectadors, entre els quals el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, i el conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernández.

El fil conductor de 'la 5a façana i la neu' ha estat l'evolució de la societat i el país amb l'activació de la temporada d'esquí. Les actrius i ballarines Cristina Pericas, Vivian Rivera i Alícia Nevado (de la companyia Non Project) han fet un recorregut per la història d'aquesta activitat, des del primer telecadira al Pas de la Casa i la seva adequació per allotjar-hi als treballadors, fins a l'establiment dels primers sectors de Grandvalira. L'actuació també ha comptat amb una banda sonora interpretada en directe per Alèxia Verdaguer.

Etiquetes

Comentaris

Trending