En marxa les obres de desmuntatge del Prat Gran d’Encamp

La propietat del terreny on ha estat bastit el parc durant anys espera tenir la finca urbanitzada en un termini d’entre nou i dotze mesos

Una vista del Prat Gran, aquesta tarda.
Una vista del Prat Gran, aquesta tarda. Gabriel Pérez

Les obres per desmuntar del tot el Prat Gran d’Encamp s’han iniciat aquest dilluns. Després d’una reunió haguda la setmana passada entre totes les parts implicades, avui s’han iniciat els treballs que no només contemplen la retirada de les estructures actuals sinó també la urbanització de la finca. Tot plegat hauria d’estar fet en un termini d’entre nou i dotze mesos. Després la propietat avaluarà si impulsa alguna promoció o es desprèn d’alguna parcel·la perquè un tercer construeixi.

La retirada dels elements que han composat durant anys el parc encampadà i el retorn del terreny al seu estat original el costeja el comú. La corporació té una propietat delegada immersa en l’equip que dirigeix les obres. Molts dels elements, com els jocs infantils que són reaprofitables, ja han estat retirats fa alguns dies. Els elements descatalogats i que, per tant, no compleixen els barems de seguretat, segurament aniran a la brossa. I encara hi ha alguns elements que s’aniran retirant els propers dies i es dipositaran allí on els responsables comunals diguin.

Operaris del comú treballant al Prat Gran.

Relacionat

Comença la retirada dels jocs infantils i altres elements del Prat Gran

La propietat del terreny espera tenir abans de Nadal la urbanització acabada o pràcticament. No serà fins que no estiguin construïts els vials que Casa Areny no es plantejarà anar més enllà. Les fonts consultades properes a la propietat han reconegut que interessats en adquirir parcel·les per construir-hi n’hi ha. Que el lloc és molt llaminer. Però que ara per ara no hi ha cap decisió presa. I tampoc hi ha cap urgència per prendre-la.

La irrupció de les màquines, tot i la pluja, ja s’ha deixat notar. I l’aspecte que presenta l’espai en alguns dels seus punts ja és fora diferent al que oferia aquest cap de setmana. I ja no diguem fins que el Prat Gran va estar operatiu i era el gran pulmó verd i d’oci exterior d’Encamp.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending