Comença la retirada dels jocs infantils i altres elements del Prat Gran

Operaris del comú d’Encamp han entrat aquest dimecres al terreny per procedir al desmuntatge i posterior trasllat del material que es considera que es pot aprofitar

Operaris del comú treballant al Prat Gran.
Operaris del comú treballant al Prat Gran. G. P.

Operaris del comú d’Encamp han començat a treballar aquest dimecres per retirar els diferents elements i estructures que encara es trobaven als terrenys del Prat Gran. Es pot dir que és una segona fase del procés de desmantellament de l’espai que ja unes setmanes va començar amb els fanals. En els pròxims dies, tanques metàl·liques, jocs infantils i altres materials que es poden aprofitar, sigui al futur parc sigui a altres espais del poble.

El Prat Gran va tancar al setembre, dies abans del previst per la necessitat de noves mesures per frenar la llavors incipient segona onada del coronavirus. Des de llavors, els terrenys estan tancats a l’espera del que vulgui fer la propietat. L’acord amb el comú suposa que serà ella qui tiri endavant els treballs per retornar la parcel·la al seu estat original.

Tot i això, hi ha tasques que ha de fer el comú, entre elles la retirada d’aquells elements que es volen aprofitar. És el cas, per exemple, de la tirolina o del parc infantil Pocoyó. També, bancs o tanques metàl·liques que es puguin aprofitar a altres zones del poble. De fet, el pla és que els elements de joc per a infants es puguin reubicar al futur nou parc, ara en projecte.

Aquest dimecres ha començat feina. Un grup nombrós d’operaris han entrat a l’espai amb diferents vehicles de transport i han començat el desmuntatge dels diferents elements. S’espera que aquests treballs s’allarguin uns dies. Fa unes setmanes, també es va procedir a la retirada dels fanals i altres estructures de llum.

Operaris retirant l'estructura de la tirolina.
Operaris retirant l'estructura de la tirolina.
Uns quants bancs apliats per ser retirats.
Uns quants bancs apliats per ser retirats.

Etiquetes

Comentaris

Trending