L’ecologia ‘es retroba’ amb la ‘normalitat’ humana a l’oratori de les Pardines

Després de les limitacions amb què es va fer l’aplec l’any passat i la suspensió de l’anterior, enguany la festa s’ha pogut celebrar de forma oberta amb una seixantena d’assistents

Un moment del cant dels goigs, al peu de l'oratori de les Pardines.
Un moment del cant dels goigs, al peu de l'oratori de les Pardines. COMÚ D'ENCAMP

L’aplec de l’Ecologia, en honor a la marededéu del mateix nom, s’ha pogut celebrar aquest any amb total normalitat a l’oratori del camí de les Pardines. Cert que el fet de coincidir amb el llarg cap de setmana de la Segona Pasqua potser ha restat una mica d’afluència (hi han assistit una seixantena de persones), però no ha topat pas amb les ganes ciutadanes de reprendre allò que era habitual una vegada atenuada la pandèmia.

La pregària a la verge, la cantada dels goigs, el repartiment de plantes d'espígol com a Vila Florida, un petit aperitiu a base de coca o una senzilla ballada de sardanes han servit per commemorar una festivitat tradicional el primer cap de setmana de juny. L’aplec no se l’han volgut perdre diversos integrants del comú d’Encamp, com ara els consellers major, Fina Rodríguez, i menor, Eric Alguacil, o els responsables de Cultura, David Cruz, i Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba. 

Image (1)
Repartiment plantes d'espígol.
IMG 71F622B34EDE 1
Ballada de sardanes a l'esplanada de l'oratori.| LIBERALS

 

Etiquetes

Comentaris

Trending