Dolsa anuncia un augment de les mobilitzacions anti laboratori de Grifols des de l’11 de setembre

El conseller de l'oposició al comú creu que la pressió popular pot acabar amb el projecte de l'empresa farmacèutica a Ordino

Comentaris

Enric Dolsa.
Enric Dolsa. B.N.

El conseller de l'oposició al comú d'Ordino, Enric Dolsa ha anunciat aquest dimarts un augment contra la construcció del laboratori de l'empresa farmacèutica catalana Grifols a Ordino. La datxa fixada és a partir de l'11 de setembre. Segons Dolsa, la pressió popular pot acabar amb un projecte que ha reiterat "comporta molt perill".

Dolsa no ha volgut en cap moment fer esment a Grifols i ha preferit parlar en tot moment d'empresa o de laboratori. Al mateix temps, creu que no es pot parlar d'inversió estrangera "perquè funcionen a base de crèdits" i ha recordar que "és un projecte de Govern" i que va "contra la salut pública". Ha tornat a alertar dels perills que pot suposar per a la població i confia que el poble pugui aturar la seva instal·lació"El poble l'aturarà. n'estic segur. No és que jo m'hagi capficat amb el projecte del laboratori PS. És que no aporta res de positiu a aquest país, res".

Des de Grifols sempre han subratllat que el laboratori serà totalment segur i que suposarà, d'entrada, una inversió de 25 milions d'euros. Dolsa és l'impulsor d'una plataforma ciutadana contra la construcció del laboratori P3.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending