La dinamització d'Ordino tindrà com a eix central el corredor turístic Riberamunt

El consell de comú ha aprovat aquest dijous el projecte de desenvolupament del pla que s'ha adjudicat per 11.000 euros

Comentaris

El corredor turístic Riberamunt  lligarà tots els pobles de la parròquia al voltant del camí Ral (a la foto) i la Valira del Nord.
El corredor turístic Riberamunt lligarà tots els pobles de la parròquia al voltant del camí Ral (a la foto) i la Valira del Nord. ARXIU

El comú d'Ordino ha aprovat aquest dijous el projecte de desenvolupament del pla de dinamització turística a la parròquia. El primer projecte que es posarà en marxa, segons ha anunciat el cònsol major Josep Àngel Mortés és el corredor turístic Riberamunt que lligarà tots els pobles de la parròquia al voltant del camí Ral i la Valira del Nord.

La consellera Sandra Tudó (Movem Ordino), ha demanat informació de l’adjudicació directa per al projecte de desenvolupament del pla de dinamització turística a la parròquia que s'ha adjudicat per un import de 11.000 euros.  Mortés ha recordat que s'ha facilitat informació de l’elaboració del Pla des del primer moment, i l’adjudicació s’ha efectuat mitjançant la Llei de contractació pública i ha afegit que el projecte "servirà per potenciar la parròquia".

A la sessió ordinària s'han aprovat tretze punts, la majoria al voltant d’acords i modificacions de funcionament intern. El conseller Enric Dolsa (X’Ordino) ha qüestionat l’objecte del plec de bases per al concurs nacional per la concessió d’un local al Centre Esportiu d'Ordino (CEO) dedicat als e-esports, vist l’èxit i la demanda del producte. Dolsa ha mostrat el seu temor que "l'edicte estigui teledirigit i que serveixi per legalitzar el que s'estava fent fins ara".

Des de Movem Ordino, Sandra Tudó ha preguntat per la retirada de la tretzena paga a un treballador del comú a causa d'una infracció greu. El conseller Xavier Herver ha explicat que es va parlar amb el funcionari per demanar-li quina sanció preferia per fer front a la sanció econòmica i aquest va preferir prescindir de la tretzena paga que es fa efectiva el mes de desembre.
 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending