Dies comptats per l’aparcament del Pedral a Encamp

Les 34 places de zona verda desapareixeran en pocs dies quan el propietari del terreny iniciï les obres d’una promoció de pisos i, de fet, ja s’ha retirat el parquímetre que regulava l’espai

Nova promoció d'habitatges.
Nova promoció d'habitatges. G. P.

L’aparcament de zona verda de la zona del Pedral probablement no arribarà ni a l’any de vida. El comú d’Encamp el va habilitar a mitjans de juliol de l’any passat. Ara, ja s’avisa que en els pròxims dies -encara sense termini fixat- es tancarà. El motiu, el propietari del terreny preveu impulsar una promoció d’habitatge a la parcel·la.

L’espai, de fet, ja no disposa de parquímetre. L’aparell que servia per regular el pagament de la zona verda en què s’havien convertit les 34 places de pàrquing ja ha estat retirat. Els darrers dies de vida de l’equipament, que ja es va avisar que seria temporal, no caldrà abonar diner per deixar estacionat el cotxe.

El nou aparcament del Pedral

Relacionat

Fins a 34 noves places d’aparcament a la zona del Pedral d’Encamp

En el seu dia, el comú va invertir 15.000 euros en els treballs per adaptar l’espai a la funció que ha tingut durant aquests mesos. De fet, la idea original de l’anterior equip de govern comunal, encapçalat per Jordi Torres Arauz, era fer un equipament de més llarga durada. Fins i tot, el 2019, es va convocar un concurs per fer les obres per adaptar-lo. Dies després, es va haver de retirar: no hi havia acord amb el llavors propietari de la parcel·la, situada al costat de l’escola andorrana de primera ensenyança d’Encamp.

El nou aparcament de zona verda al Pedral.

Relacionat

El Pedral (ara sí) té aparcament

A finals del 2020, l’antic propietari va vendre el terreny. El nou va acceptar cedir-lo temporalment al comú per poder fer l’aparcament. Inicialment, per dos anys, ja que l’objectiu final era aixecar una promoció de pisos. Aquesta, finalment, ha acabat avançant més ràpidament del previst. I ara ja falta poc per a l’inici de les obres. I pel tancament del pàrquing.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending