Fins a 34 noves places d’aparcament a la zona del Pedral d’Encamp

Els interessats poden adquirir al comú la targeta e-parq, amb la qual el preu de l’hora serà un 50% inferior al de la tarifa de zona verda habitual

El nou aparcament del Pedral
El nou aparcament del Pedral Comú d'Encamp

El comú d’Encamp ha habilitat una nova zona d’aparcament al carrer del Pedral, que té un total de 34 noves places. Així, es dona cobertura a les necessitats que tenia aquest tram, especialment durant l’entrada i sortida de les escoles, però també als comerços i establiments de restauració que, amb el tancament del pàrquing de la Palanqueta, van veure disminuir la facilitat d’estacionament.

Aquesta zona s’ha habilitat temporalment per resoldre les mancances d’aparcament, i el cost dels treballs d’arranjament, pintura i col·locació de parquímetre han estat en total d’uns 15.000 euros.

La tarifa d’aparcament és la corresponent a la zona verda C, 0,45€/hora, amb un 50% de descompte amb la targeta e-parq, és a dir 0,23€/hora. Aquest preu s’haurà d’abonar de dilluns a diumenge de 9 h a 13 h i de 15 h a 20 h, i amb la possibilitat per als veïns residents, de demanar la vinyeta anual per un import de 306 euros/any.

El comú, a més, està finalitzant les obres de dos nous aparcaments, a les Bons i als carrers de la Vena, i es preveu la seva posada en funcionament a finals d’estiu. La construcció de la Vena, amb una vuitantena de places, ha permès també crear un nou accés a l’avinguda de Joan Martí, una zona de jocs infantils, i també, en l’extrem més allunyat dels habitatges, un nou pipicà, i una vorera per al carrer de la Vena i una zona enjardinada.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending