Desperta Laurèdia es compromet a trucar portes per una residència universitària fora del Prat Gran

Cerni Cairat assenyala que el cost de la infraestructura plantejada per la majoria comunal estaria entre els 25 i els 28 milions d'euros i afirma que seran proactius per buscar terrenys

Comentaris

Els consellers de la majoria Maria Àngels Marfany i Carles Pereira: i els de la minoria, Maria Àngels Aché, Cerni Cairat i Sofia Cortesao.
Els consellers de la majoria Maria Àngels Marfany i Carles Pereira: i els de la minoria, Maria Àngels Aché, Cerni Cairat i Sofia Cortesao. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Desperta Laurèdia serà proactiu amb el tema de la residència universitària però fora del Prat Gran. Així ho ha anunciat el conseller comunal Cerni Cairat. "Ens hem compromès a trucar portes perquè volem que es faci la residència i volem que el Prat Gran es mantingui. No podem apartar aquests espais públics del centre. Des de Desperta Laurèdia volem posar en valor aquest espai".

Segons Cairat el cost previst per al projecte de la majoria comunal estaria entre els 25 i els 28 milions d'euros. Denuncia la mercantilització d'un espai públic com és el Prat Gran i es pregunta el que passaria si es fes la residencia en aquell terreny i després fos inviable.

Cairat ha valorat la reunió de poble de dimarts afirmant que "la gent s'ha manifestat a favor del que fa temps que diem nosaltres però també la societat civil en el sentit que el Prat Gran ha de continuar sent un parc obert i accessible. Estic content que la gent hagi pogut dir la seva".

Creu que en el procés "l'ordre que ha seguit el comú ha estat l'invers. Com a servidors públics, primer hem d'anar a buscar aquests terrenys o aquests edificis en desús que podrien acollir la residència abans de posar en marxa el concurs". El conseller està convençut que hi ha altres espais públics a la parròquia.

Malgrat això, Cairat ha assenyalat que "creiem en el desenvolupament del coneixement a Sant Julià i sabem que la residència actualment i a la llarga serà una necessitat. No s'ha de fer al parc del Prat Gran i estic segur que trobarem altres alternatives per tenir la residència i que no comprometin un espai públic". 

Comentaris (2)

Trending