El departament de Joventut d’Andorra la Vella organitza tres tallers culinaris per a joves

Les classes es retransmetran en directe a través de les xarxes socials del servei i aniran a càrrec de diferents restaurants del país

Cartell de la iniciativa
Cartell de la iniciativa

El projecte ‘Cuina sense pares’, que organitza el servei de Joventut des del març del 2017 per donar eines als joves per ser autònoms a l'hora de cuinar enceta avui un nou cicle en versió en línia. Sota el títol ‘Cuina sense pares 2.0’, els tallers de cuina gratuïts s’han adaptat a les exigències sanitàries i s’ofereixen en directe a través dels canals d’Instagram i de Facebook de Joventut perquè els participants puguin seguir-los a través dels seus dispositius. 

En aquesta ocasió els assistents podran veure i conèixer la realitat d’una cuina professional, ja que les classes es retransmetran des dels restaurants que hi prenen part. Així doncs, aquesta tarda a les 17:00 hores comença el cicle des de la cuina del Plat’in, mentre que el 3 de març es farà des del Celler d’en Toni i el 10 de març tindrà lloc la darrera sessió a la cuina del restaurant Pontones. En tots tres casos s’elaboraran plats típics de la cuina d’hivern. En la mateixa línia, el servei de Joventut espera que aquesta iniciativa pugui ajudar a donar un impuls als restaurants de la parròquia. 

Etiquetes

Comentaris

Trending