Demòcrates retreu a Gili que no hagi tingut en compte els afectats en les obres de Fiter i Rossell

Liberals reclama que la remodelació de la part alta no es demori més

Miquel Aleix, en una compareixença.
Miquel Aleix, en una compareixença. Demòcrates

La remodelació de Fiter i Rossell anunciada pel comú d’Escaldes-Engordany en la reunió del poble d’aquest dijous al vespre ha generat la reacció dels grups de l’oposició de la parròquia. Així, tant Demòcrates com els liberals han criticat la gestió de Rosa Gili en aquest projecte.

La reunió de poble d’aquest dijous porta cua, sobretot entre les files de l’oposició. Per part de Demòcrates, Miquel Aleix ha comentat que “el govern de Rosa Gili deia que volien ser propers al poble, però a l’hora de la veritat s’hauria d’haver treballat més la relació amb els afectats i haver-los tingut en compte”. Per exemple, els propietaris dels negocis que tindran problemes d’accessibilitat durant l’execució dels treballs. A més, Aleix ha retret a la cònsol major que durant la reunió de poble no donés resposta a moltes de les preguntes que s’hi van plantejar.

Amb tot, Aleix considera que l’obra era “necessària” i que “s’havia de fer”, ja que el projecte estava fet per l’anterior govern. “Si nosaltres haguessim guanyat les eleccions, aquesta remodelació ja estaria feta i ara ja estaríem per la fase 3”, ha assegurat, així que “com més aviat es faci millor”.

Els cònsols d'Escaldes-Engordany a la reunió de poble celebrada al setembre.

Relacionat

Les dues primeres fases de les obres a Fiter i Rossell es faran aquest any, la tercera esperarà

Precisament el comitè liberal d’Escaldes-Engordany ha reclamat aquest divendres en un comunicat que la remodelació de la part alta de Fiter i Rossell “no es demori més”. Després de la reunió de poble, els liberals han constatat la “inacció” del comú escaldenc en una zona de pas “molt transitada” pels veïns i que “fa temps que requereix una reforma”. A més, els liberals escaldencs trasmeten la seva “preocupació” per la manca d’inversió en un tram urbà on els vianants “reiteradament” pateixen accidents pel mal estat de la via.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending