Les danses medievals es fan ‘mestresses’ de la festa major

(AMB VÍDEO) L’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella ofereix una mostra d’unes coreografies creades en motiu dels mercats medievals que havien tingut lloc a la capital fa algunes dècades i que no ballava des del 2019 quan les va dur a Eivissa

Les dansaires de l'esbart, en plena actuació a la plaça Guillemó.
Les dansaires de l'esbart, en plena actuació a la plaça Guillemó. Toni Solanelles

Andorra la Vella continua celebrant la seva festa major amb activitats diverses. Aquest migdia, les danses han estat protagonistes. Per partida doble. A la Plaça del Poble, hi ha hagut sardanes, i a la plaça Guillemó, han estat les danses medievals les que s’han fet ‘mestresses’ del certamen festiu de la capital. Enmig d’un intens sol i suant la gota grossa, els integrants de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella han fet les delícies d’aquells que, especialment, estaven en les terrasses sota les arcades de la plaça.

L’elenc dansaire ha ofert una mostra d’unes coreografies creades en motiu dels mercats medievals que havien tingut lloc a la capital fa algunes dècades i que no ballava des del 2019 quan les va dur a Eivissa. Era el preludi del Contrapàs que es ballarà aquest diumenge a la Plaça del Poble i per al qual, aquells que ho vulguin, s’han d’inscriure per poder-lo dansar. Amb una TMA o test d’antígens negatiu sota el braç o presentant en certificat de vacunació completa. Hi ha cent places.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending