La Covid obliga suspendre la conferència del científic Stefano Mancuso

El prestigiós investigador ha emmalaltit i no podrà oferir la xerrada previst per aquest vespre, que es vol reprogramar per a més endavant

Stefano Mancuso.
Stefano Mancuso.

La conferència que aquest vespre havia d’oferir el científic Stefano Mancuso, corresponent al cicle Transversal organitzat pel comú d’Escaldes-Engordany, s’ha suspès. Segons s’ha informat des de la corporació escaldenca, el ponent està malalt, amb Covid, i, per tant, no s’ha pogut desplaçar al Principat. Es treballa per reprogramar la xerrada, vist l’interès que havia aixecat la seva presència al país.

Mancuso és una de les màximes autoritats mundials en el camp de la neurobiologia vegetal i un gran defensor de la intel·ligència i la sensibilitat de les plantes, segons s’ha volgut remarcar des del comú via comunicat. Actualment, és professor titular de la Universitat de Florència i de l’Acadèmia Georgoli. També dirigeix el Laboratori Internacional de Neurobiologia Vegetal amb oficines a Florència, Kitakyushu, Bonn i París i és membre fundador de la International Society for Plant Signaling & Behavior.

La seva activitat docent i investigadora és ingent. Ho demostra el fet que ha publicat més de 250 articles científicsen revistes internacionals i diversos llibres amb els quals ha aconseguit premis com el Wissenschaftbuck des Jahres del ministeri de Ciència i Tecnologia d'Àustria al millor assaig científic de l'any (2016) o el Premi Galileo 2018, el guardó més prestigiós de no-ficció científica.

Per això, la seva presència al país, emmarcada en el cicle Transversals havia aixecat expectació. Malauradament, la conferència haurà d’esperar encara uns dies. Mancuso s’ha contagiat amb Covid i, per tant, no podrà desplaçar-se al Principat. Ho farà més endavant, ja que tant el científic com el comú han refermat la voluntat de fer la xerrada. S’està analitzant la seva agenda per veure quan es pot reprogramar l’acte.

Comentaris

Trending