Continuen les cues a Canillo sense solució a la vista

El comú, de moment, no té prevista cap reunió amb Mobilitat aquesta setmana després de la prova pilot que es va portar a terme divendres passat

Comentaris

Cues a Canillo durant aquest mes d'agost.
Cues a Canillo durant aquest mes d'agost.

El trànsit al país, amb la gran afluència de turistes, està sent més que complicat els darrers dies. Especialment, Canillo està sent un dels punts conflictius on, de forma intermitent, però continuada, es formen cues de cotxes al llarg de tot el dia. Després de la prova pilot, sense cap conclusió, el comú no preveu tenir cap reunió amb Mobilitat aquesta setmana per trobar una solució.

La prova pilot portada a terme a Canillo divendres passat no va donar la sortida que s’esperava a una problemàtica que ha sigut, en alguns moments, força greu. De fet, va donar, en alguns moments, més molèsties que solució. Des del comú s’assegurava que aquesta setmana es reflexionaria al respecte. Malgrat això, no es preveu cap nova reunió amb Mobilitat, ni durant aquests dies ni, de moment, els pròxims.

Vehicles durant la prova pilot a Canillo.

Relacionat

Punt i final a la prova pilot d’un sol dia sense que millorin les cues a Canillo

Mentrestant, les cues a Canillo continuen donant-se amb freqüència. Bastant freqüència segons els diferents anuncis del departament de Mobilitat. Bé és cert que, en comparativa a la setmana anterior, l’afluència de conflictes pot haver alleugerit una mica. Així mateix, la sortida i entrada de la frontera hispanoandorrana presenta embuts constants i la Massana també és un punt de conflicte al llarg del dia.

Comentaris (4)

Trending