La consellera del comú d’Ordino Sandra Tudó serà la nova secretària general del d’Escaldes-Engordany

Ocuparà el lloc que deixa Cerni Escalé a partir del setembre però en una primer moment treballarà conjuntament amb ell

Sandra Tudó.
Sandra Tudó. ARXIU

La consellera comunal d'Ordino, Sandra Tudó serà la nova secretària general del comú d'Escaldes-Engordany agafant el relleu de Cerni Escalé qui va anunciar la setmana passada que deixava les seves funcions. Tudó és també directora de l'escola andorrana de segona ensenyança de la parròquia ordinenca i codirectora de l'Esbart Valls del Nord. És nascuda a Escaldes-Engordany.

Segons ha informat el comú d'Escaldes-Engordany en un comunicat, Tudó treballarà en un primer temps conjuntament amb Cerni Escalé. Tudó és llicencida en biologia i va néixer el 31 de maig de 1972. és consellera comunal per Movem Ordino. En aquesta legislatura ha estat molt activa en la planificació urbanística d'Ordino i ha afirmat que "la situació ja se'ns ha escapat de les mans" perquè "s'han donat molts permisos en poc temps i s'han fet moltes construccions sense tenir l'estudi previ".

En aquest sentit, ha manifestat que "estem preocupats per tots els projectes que estem entrant a la parròquia", ja que cap d'ells podrà servir, per exemple, per crear habitatges de lloguer, i sí per destinar-los a pisos de luxe. També ha lamentat que "s'estiguin entrant projectes en terrenys que eren de pasturatge" i es perdi així l'essència d'Ordino. "Ens preocupa que un reclam que teníem a la parròquia que era haver conservat les infraestructures d'una forma molt més acurada i pensada en el passat en la seva modernitat se'ns escapi de les mans", ha reiterat durant alguna de les sessions de consell de comú.

Sandra Tudó compaginarà els primers mesos la seva nova tasca amb la de consellera però plegarà després que hagi enllestit alguns temes que té pendents. Tudó forma part del comú ordinenc des de fa sis anys.

Comentaris (8)

Trending