El comú unifica els serveis postals per evitar la marxa de Correos de Sant Julià

L'empresa espanyola compartirà espai amb la Poste i anuncia que ampliarà la seva oferta amb la paqueteria

Comentaris

Representants del comú de Sant Julià, de La Poste i de Correos davant de l'oficina aquest dilluns.
Representants del comú de Sant Julià, de La Poste i de Correos davant de l'oficina aquest dilluns. B.N.

Correos i la Poste compartiran oficina a la plaça Major de Sant Julià de Lòria. Això permetrà oferir un millor servei i sobretot, segons ha dit el cònsol major, Josep Majoral evitar que els lauredians s'hagin de desplaçar a Andorra la Vella. Actualment, la Poste està als servei de Tràmits del comú i Correos estava en un local a la mateixa plaça Major que ha hagut de deixar perquè el propietari hi vol fer obres.

Majoral ha recordat que La Poste ocupa un espai a l'edifici administratiu comunal des del 2006 i en virtut d'un conveni. "L'any passat vam saber que Correos es quedava sense local i corria el risc que marxés de Sant Julià i deixessin de prestar el servei. Com a comú vam creure que havien de continuar al poble", ha dit. A partir d'aquí es van iniciar unes negociacions a tres bandes i es va trobar un local de lloguer adequat. L'espai s'ha batejat amb el nom de 'Serveis Postals'. 

Correos ja s'hi ha instal·lat i aviat hi anirà La Poste. "Es  vol fer el trasllat sense pressa però sense pausa", ha afegit Majoral. El acte d'inaguració ha comptat amb la presència de la directora de La Poste a Andorra, Jacqueline Vives i José Luis Pérez Pastor, vicesecretari general de Correos a Espanya. Ha avançat que s'ampliaran els serveis que ofereixen i que no es limitaran només a l'àmbit postal ja que volen treballar més en la paqueteria i respondre a les demandes dels clients.

Amb el canvi Correos passarà de ser una oficina clàssica a una oficina multidisciplinar.  Segons els seus responsables, serà un centre multiservei on la ciutadania pugui fer més operacions en menys temps, per això a l’oficina de Sant Julià de Lòria els clients podran també des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, enviar diners en minuts a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts de gas, el telèfon o l’electricitat.

RESOLTA L'AVARIA A LA POSTE

L'avaria que va afectar durant part de la setmana passada a l'oficina central de La Poste a Andorra la Vella ja ha quedat resolda. D'aquesta manera, els clients poden tornar a efectuar operacions bancàries.

 

Comentaris (3)

Trending