El comú de Sant Julià regula l'accés motoritzat al medi natural amb sancions de fins a 3.000 euros

Ha acabat de desplegar la instal·lació de senyals a la zona de Roca de Pimes, a la Rabassa, i la barrera que dona accés a la zona està baixada i no s'obrirà fins al 9 de maig

Una de les senyals informatives.
Una de les senyals informatives. Comú de Sant Julià de Lòria

El comú de Sant Julià de Lòria ha acabat de desplegar la instal·lació de senyals a la zona de Roca de Pimes, a la Rabassa. Així, a més dels indicadors visuals, la barrera que dona accés a la zona està baixada i no s'obrirà fins al 9 de maig. La corporació ha informat per mitjà de les xarxes socials que ho ha fet en compliment de l’ordinació que regula l’accés motoritzat al medi natural.

En els senyals is'informa de diversos aspectes recollits a l'ordinació com ara la prohibició d'encendre foc, d'acampar, d'accedir amb vehicles motoritzats o malmetre els avisos. També s'adverteix que l'incompliment de les normes comportarà una sanció econòmica, regulada pel Cos de Banders o pels agents del departament de boscos del comú lauredià. La vulneració de les prescripcions d'aquesta normativa poden ser lleus, greus o molt greus, i els imports poden anar des dels 50 als 3.000 euros.

 En els sectors del Camp de Claror, Camp Ramonet, Port Negre i Coll de Finestres, els vehicles de més de dues rodes només podran circular des del segon diumenge del mes de maig fins al primer diumenge de desembre. Des d'aquesta darrera data, i fins al segon diumenge de maig, tan sols podran circular vehicles adaptats amb xenilla.

Eze ORKXoAU431f
Barrera a la Rabassa

 

Comentaris (1)

Trending