El comú de Sant Julià programa quatre conferències per situar-se com a destí esportiu i de benestar

Edurne Pasaban, Pedro García Aguado, Emili Duró, Irineu Esteve i Maria González seran els protagonistes del cicle que s'inicia el pròxim dia 18 i acabarà el 17 de novembre

Comentaris

Josep Majoral i Anna Majoral, abans de la roda de premsa d'aquest dimecres.
Josep Majoral i Anna Majoral, abans de la roda de premsa d'aquest dimecres. BRU NOYA

El comú de Sant Julià de Lòria ha programat quatre conferències amb l'objectiu de posicionar-se com a destí turístic esportiu i de benestar. Els conferenciants seran Edurne Pasaban, Pedro García Aguado, Emili Duró, Irineu Esteve i Maria González. El cònsol major, Josep Majoral ha dit que es vol dinamitzar el comerç per mitjà del turisme esportiu i de benestar.

Majoral s'ha referit als diversos esdeveniments esportius que acull la parròquia com el triatló de Naturland, el Campionat del Món de Trial, Somlòria, i les Setmanes Europees de l'Esport. També ha fet esment a la recent renovació del gimnàs de LAUesport i als futurs treballs de remodelació de la pista poliesportiva. El cònsol ha indicat que el cicle de conferències de tardor té vocació de continuar en el temps, ja que "si volem posicionar Sant Julià com a destí esportiu de turisme és evident que s'han d'anar fent diverses activitats al voltant de tot això".  Ha manifestat que també es treballa per apropar turistes relacionats amb el món del ciclisme, un esport que "hem de seguir i fidelitzar".

La tècnica de producte turístic, Anna Majoral, ha afirmat que tots els ponents són de molta qualitat i ha destacat la conferència de l'exjugador de waterpolo i presentador de televisió, Pedro García Aguado que es fa en col·laboració amb Projecte Vida. En aquesta ponència i en la resta, hi haurà una urna a l'entrada perquè els assistents puguin efectuar els seus donatius.

El proper dia 18 començarà el cicle que es tancarà el 17 de novembre en el que s’encabiran les quatre xerrades. La primera d’elles serà 'Expedición al éxito. Alcanzando objetivos y superando las dificultades' i l’oferirà l’alpinista Edurne Pasaban que repassarà la seva trajectòria personal. La segona (24 d'octubre), anirà a càrrec del professor i consultor, Emili Duró sota el títol 'El viatge de la vida. Llums curtes o llums largues'. Parlarà sobre lideratge i les eines necessàries per portar una bona carrera en l'esport d'alt nivell.

L’11 de novembre serà el torn per a Irineu Esteve i Maria González amb 'Convivència familiar i l’esport d’èlit' i en la qual prendran part els seus pares que donaran la visió sobre com conviu una família quan té un esportista de nivell entre els seus membres. La programació es tancarà amb  Pedro Garcia Aguado, conegut per haver estat campió olímpic de waterpolo a Atlanta 96 i presentador del programa de televisió sobre joves conflictius, 'Hermano Mayor'.  Segons Anna Majoral, "volem deixar palès que l'esport aporta molt, però també té els seus perills".

La conferència té el títol de 'Viaje de aprendizaje' i explicarà la seva vida plena de llums i ombres degut a una etapa molt autodestructiva. Tindrà lloc el 17 de novembre a l'Auditori Claror que serà l'escenari de totes, tret de la de Maria González i Irineu Esteve que es farà a l'Auditori Rocafort.
 

 

 

Comentaris (7)

Trending