El comú de Sant Julià multarà per no recollir els excrements dels gossos

La corporació inicia una campanya de sensibilització i imposarà sancions de 150 euros i de 300 en cas de reincidència

Comentaris

El consol de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral durant la presentació de la campanya.
El consol de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral durant la presentació de la campanya. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat aquest dimecres la campanya 'Ell no pot recollir-la, tu sí! de sensibilitazió contra els excrement i orins de gos a la via publica. Les multes seran de 150 euros i de 300 en cas de reincidència. A la parròquia hi ha més de 1.000 gossos cenats. El comú regala una motxilla, un dispensador de bosses i una ampolla d'aigua plegable.

La campanya es completa amb el repartiment de fulletons a les bústies per explicar la modificació de l'ordinació d'inspecció i control de la tinença d'animals de companyia. En el text es recorda que els animals de companyia han d'efectuar les seves deposicions i miccions preferentment als pipicans, en els embornals de la xarxa de clavegueres i a la part interior de la vorada de les voreres. La parròquia compta amb quatre pipicans a l'aparcament del Prat Nou, al del Trillà, a la Borda del Jaile i als Horts del Riu.

El cònsol major ha explicat que "durant la campanya electoral i en els mesos que portem de mandat al comú hem rebut moltes queixes en aquest sentit". Les zones més conflictives són el Camp de Perot i el camí de la Creueta. "Hem intensificat la neteja allà perquè ja sabem que són uns punts problemàtics", ha afegit.

Des del comú es fa esment també a la necessitat de registrar el gos al cens caní, de portar totes les vacunes al dia, de passejar-lo sempre lligat i, si és de raça perillosa, col·locar-li un morrió.

Comentaris (5)

Trending