El comú de Sant Julià flexibilitza la normativa de terrasses per la festa major

Podran ampliar la seva capacitat des d'una setmana abans de l'inici dels actes i fins el 2 d'agost i també es permeten les barres

Comentaris

Terrassa d'un bar de Sant Julià de Lòria.
Terrassa d'un bar de Sant Julià de Lòria. ALTAVEU

El comú de Sant Julià de Lòria ha optat per una solució intermitja en el tema de les terrasses dels bars i restaurants. No podran tenir les mateixes dimensions que en els dos estius passats però les podran ampliar una mica en funció de l'espai de cada establiment. El període d'obertura de l'ampliació anirà des de la setmana abans de l'inici de la festa major fins al final d'aquesta, el dimarts 2 d'agost.

La proposta ha convençut els propietaris perquè pensen que és millor això que res ja que saben que la festa major és el període de l'any més rendible. Alguns, fins i tot, estaven disposats a fer un pagament per a poder tenir més espai de terrassa. Es permeten també les barres a l'exterior dels locals. La normativa comunal  només autoritza a posar taules en l’espai que ocupa la façana del local.

Després del pic de la pandèmia de coronavirus (abril i maig 2020), la corporació va permetre l'ampliació per als negocis amb terrassa a l’exterior del seu local de fins a un màxim del doble de metres quadrats que ja tinguessin autoritzats, i els locals que la que no la tenien i la sol·licitaven podien fer un màxim equivalent a la projecció de la façana de l’establiment.

A Sant Julià de Lòria, hi ha 26 bars i restaurants amb servei de terrassa. El reglament de terrasses de la parròquia es regula pel de l'espai de voreres i altres llocs públics.

Comentaris (1)

Trending