El comú de Sant Julià destinarà entre 800.000 i 900.000 euros al projecte de Rocacorba

Es guanyarà un espai públic d’uns 600 metres quadrats amb accés des de l'avinguda Verge de Canòlich

Comentaris

Simulació del nou espai de Rocacorba.
Simulació del nou espai de Rocacorba. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria invertirà entre 800 i 900 mil euros en un projecte a Rocacorba amb el qual es resoldrà el risc d’inundabilitat a l’avinguda Rocafort i es guanyarà un espai públic d’uns 600 m2 amb accés des de Verge de Canòlich, i, a més, permetrà revitalitzar la part alta del poble.

La corporació ja ha convocat el concurs públic per la contractació d’un tècnic per la realització del projecte i direcció d’obra per la creació de l’espai. El cònsol major, Josep Majoral diu que la inversió és la que figura en  el pressupost estimatiu d’un avantprojecte i que el topall són els 900 mil euros.

La quantitat es cobrirà amb dues aportacions plurianuals de 400 o 450 mil euros. Per Majoral, la nova zona ha de dinamitzar una part del poble on no hi ha cap espai semblant i respon a una demanda dels veïns. La iniciativa s’inclou en la voluntat de l’actual majoria al comú  de millorar la qualitat de vida dels lauredians.

 En aquest aspecte cal destacar el parc que anirà a la zona del Camp de Perot i que serà fruit d’un procés participatiu. La intenció del comú és destinar-hi uns 200 mil euros. Aquest parc s’ubicarà en uns terrenys que havien acollit una part dels horts destinats a la gent gran.

Comentaris (4)

Trending