El comú de Sant Julià desestima el projecte d’una bassa d’aigua a la Roca de Pimes

S'ha decidit construir-la al lloc on hi havia el tancat dels ossos i i servirà per abastir els bombers en cas d'incendi forestal, la fabricació de neu de cultiu, i els edificis de Naturland

Comentaris

refugi de pimes 1
refugi de pimes 1

El comú de Sant Julià de Lòria ha desestimat la construcció d'una bassa d'aigua i dipòsit a la Roca de Pimes, a la Rabassa. La decisió s'ha adoptat després dels reconeixements geològics i geotècnics que s'han efectuat a la zona. 

Les conclusions es podran consultar a partir d'aquest dijous a les consideracions ambientals del projecte de 'Millores en l’emmagatzematge d’aigua a l’estació de la cota 2000 de Naturland'. L'exposició pública es fa en compliment al que preveu l’article 7 del 'Reglament per a la realització de treballs o activitats que modifiquin l’estat actual del terreny'. Els interessats podran consultar el document a les dependències de l’edifici administratiu del comú de Sant Julià de Lòria, departament d’Urbanisme, durant l’horari d’atenció al públic, i efectuar-hi les al·legacions que considerin oportunes.

Refugi de la Roca de Pimes.

Relacionat

Uns reconeixements geològics i geotècnics a la Rabassa aixequen recels

El dipòsit d'aigua que ha d'abastir l'aigua per als bombers en cas d'un incendi forestal, la fabricació de neu de cultiu per a les pistes d'esquí de fons i els edificis de Naturland es construirà ara a una zona més planera, que ocupa el lloc on hi havia el tancat dels ossos.

 

 

Comentaris

Trending