El comú de Sant Julià convoca el concurs per refer la captació de Caborreu

La instal·lació de la Rabassa va quedar malmesa pels darrers aiguats i el concurs és d'àmbit nacional

50615577Master
50615577Master

El comú de Sant Julià de Lòria ha convocat un concurs d'àmbit nacional per refer la captació d'aigua de Caborreu que va quedar malmesa arran dels darrers aiguats. La data límit per a la presentació de les ofertes és el 28 d'agost.

La de Caborreu serà una de les primeres actuacions que es realitzaran després de les darreres tempestes. El cònsol major lauredià, Josep Majoral ha dit  que cal potenciar el manteniment i fer millores, tant per part del comú com del Govern, motiu pel qual caldrà establir un protocol per definir i dividir les actuacions.

Un altre tempesta,el juliol de 2015, va malmetre el dipòsit de la Peguera que abasteix Aixirivall i a part del poble de Sant Julià de Lòria. Es van produir fortes avingudes d’aigua de corrents d’arrossegalls provinents de la zona de Claror. Uns fenòmens que van provocar importants danys a la zona i, en particular, a la captació d’aigua potable comunal que va quedar fortament malmesa comprometent la captació i distribució de l’aigua.

L'obertura de les ofertes per refer la captació de Caborreu tindrà lloc el proper 30 d'agost a l'edifici administratiu del comú, a l'avinguda Rocafort.

 

Comentaris (1)

Trending