El comú de Sant Julià amplia la mobilitat elèctrica amb 25 patinets, sis motos i dos cotxes

L'objectiu és tenir una parròquia millor i sostenible, lluitant contra la petjada de carboni i els usuaris no pagaran a les zones blaves

Comentaris

Patinets elèctrics aparcats a Sant Julià de Lòria.
Patinets elèctrics aparcats a Sant Julià de Lòria. ARXIU

El comú de Sant Julià de Lòria ha fet pública l’adjudicació definitiva del concurs per a la mobilitat sostenible amb vehicles elèctrics compartits. L'empresa guanyadora posarà en circulació 25 patinets, sis motocicletes i dos cotxes, tots endollables. L'objectiu és tenir  una parròquia millor i sostenible, lluitant contra la petjada de carboni tot oferint un servei al ciutadà de la parròquia.

El BOPA publica aquest dimecres l’adjudicació definitiva del concurs per a la mobilitat sostenible amb vehicles elèctrics compartits que va promoure el comú de Sant Julià de Lòria. Els usuaris dels 25 patinets, sis motocicletes i dos cotxes, tots endollables, no pagaran a les zones blaves d'aparcament. En cas de deixar el vehicle en un pas de vianants, en una zona de càrrega i descàrrega o en qualsevol infracció, l'import de la sanció anirà a càrrec de l'empresa concessionària.

A més, i segons el plec de bases, haurà de pagar un cànon (impostos no inclosos) per cada vehicle que posi en circulació. És d'1 euro pels patinets elèctrics, de 20 per als cotxes i sense cap cost en el cas de les motocicletes. El concurs nacional es va convocar el passat 20 d'octubre i el termini d'execució és un any renovable fins un màxim de sis. L'adjudicació es va aprovar durant la sessió de la junta del Govern del passat dia 9.

 

 

Comentaris

Trending