El comú d'Ordino sanciona amb 903 euros una empresa per cicular amb vehicles pel parc de Sorteny

Es van cometre tres infraccions a l’ordinació reguladora de l’accés al medi rural i natural mitjançant la xarxa de camins i senders de la parròquia

Comentaris

Parc natural de la vall de Sorteny.
Parc natural de la vall de Sorteny. Altaveu

El comú d'Ordino ha obert un expedient sancionador contra una empresa per infraccions a l’ordinació reguladora de l’accés al medi rural i natural mitjançant la xarxa de camins i senders de la parròquia. Els infractors, que circulaven amb ginys motorotitzats, es van negar a mostrar els documents sol·licitats en el control, van circular pels camins del parc natural de la vall de Sorteny i camp a través del parc natural, al Pla de Sorteny.

La multa total de les tres infraccions seria de 903 euros. Atès que en el moment de la denuncia no van voler identificar-se de forma voluntària no es pot aplicar el benefici de la reducció del 50% de l’import de les sancions previstes. L'empresa disposa d’un termini de 10 dies, des de l’endemà d’e la  notificació bé per pagar l’import de la sanció, o bé per presentar les al·legacions que hom consideri oportunes.

En el supòsit que es faci efectiu l’import de les sancions dins del referit termini, es considerarà resolt l’expedient. En cas que es presentin al·legacions i proposin la pràctica de proves que considerin escaients el procediment continuarà d’acord el que preveu l’ordinació reguladora del procediment sancionador. La denúncia va ser efectuada pels agents de Medi Ambient i els fets van tenir lloc el passat 12 de gener.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending