El comú de la Massana organitza reflexions filosòfiques al Punt 400

Les quatre xerrades programades giraran al voltant del creixement personal i emocional dels joves

Comentaris

El Punt 400 oferirà xerrades filosòfiques per als joves
El Punt 400 oferirà xerrades filosòfiques per als joves

El centre jove de la Massana, el Punt 400, organitza noves activitats de creixement personal i emocional dels joves. “Aquest curs li hem donat un gir, li hem volgut donar un nou enfocament a través de la reflexió filosòfica, per tal que es posin sobre la taula diferents aspectes que els nois i les noies els preocupen i puguin trobar ells mateixos les respostes”, ha explicat el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.

El cicle, format per quatre sessions, es titula “Dilemes juvenils o klk?” i anirà a càrrec del filòsof David Murias. “Totes les xerrades busquen l’autoconsciència de la vida de l’adolescent a través de la narració d’històries, jocs i reflexions a través de les preguntes que ells mateixos es faran”, ha explicat Murias, qui assegura que “el bo que té la filosofia és que no busca la veritat, sinó que busca l’autoreflexió per fer-te prendre consciència del que estàs vivint”.

La primera sessió serà demà i tractarà sobre l’autoestima i el futur dels joves. Els altres temes que es posaran sobre la taula són les relacions sexuals, les drogues i les relacions amb els pares. Les xerrades seran els dijous, a les 18 h, i es podran seguir de forma presencial al Punt 400 o bé online, pel canal de Twitch.

Etiquetes

Comentaris

Trending