El comú lauredià subvencionarà als comerços que vulguin assolir el segell de qualitat de la Cambra

Majoral ha explicat que el conveni que s'ha signat aquest dilluns "s'alinea amb l'objectiu de dinamitzar la parròquia i de reactivar l'economia"

Comentaris

Armengol i Majoral després de signar l'acord aquest dilluns.
Armengol i Majoral després de signar l'acord aquest dilluns. Comú de Sant Julià de Lòria

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i el president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol ha signat aquest dilluns un conveni de col·laboració mitjançant  el qual la corporació laurediana subvencionarà als comerços que vulguin aconseguir el segell de qualitat 'Andorra Comerç Excel·lent', i subvencionarà també tres cursos de formació a la Cambra.

El Govern financia un 70% del cost de l'obtenció del segell i el 30% correspon a l'empresari. El comú aportarà la meitat de la part empresarial. El cost per a una empresa amb cinc empleats és de 2.890 euros. Actualment hi ha 15 comerços que el tenen a tot el país, i Miquel Armengol ha avançat que es vol obrir també a la restauració. El procés d'obtenció comença amb una primera entrevista  per veure quina és la seva motivació i es fa una auditoria tant de l'interior com de l'exterior del comerç.

També es duen a terme tres visites d'incògnit i s'entrevista clients. A més es fa una avaluació de la presència de l'establiment a Internet. Amb aquesta anàlisi es detecten les debilitats i punts forts i se'ls indica eines per a la millora. Si assoleixen un 80% d'aquestes recomanacions, obtenen el segell que té una vigència de tres anys.

Majoral ha explicat que el conveni "s'alinea amb l'objectiu de dinamitzar la parròquia i de reactivar l'economia" mentre que Armengol ha agraït la col·laboració que es dona a l'empresariat en aquests moments difícils. En relació als cursos de formació ha recordat que ja s'han signat convenis amb els comuns d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany i "estem en contacte amb els altres comuns per signar acords amb tots".

 

Comentaris

Trending