El comú d’Escaldes convoca un concurs per a reformar un tram del passeig del Riu

Els treballs, que hauran d’estar enllestits en sis setmanes, se centraran entre el carrer de la Constitució i l’edifici de l’Espai Jovent del Prat del Roure

Plànol de les obres al passeig del Riu d'Escaldes
Plànol de les obres al passeig del Riu d'Escaldes

El comú d’Escaldes – Engordany ha convocat un concurs per a adjudicar la reforma i embelliment d’un tram del passeig del Riu. Les obres per millorar les voravies i els diversos elements tindran una durada de mes i mig, aproximadament, i comprendran des del carrer de la Constitució fins a l’edifici de l’Espai Jovent del Prat del Roure.

Concretament, s’ha dividit en dos lots, un des del pont del carrer Constitució fins a l’edifici de l’Espai jovent al Prat del Roure, i una altra des de l’edifici de l’Espai jovent fins a la passarel·la del riu. Els dos trams podran ser adjudicats a la mateixa empresa, o escollir-ne dues de diferents. El temps per fer les obres serà de sis setmanes, a començar des de la data que es comunicarà pròximament.

Al primer tram, les obres se centraran en l’enderroc de les actuals voreres i construir-ne de noves amb acabat enquitranat. Actualment, el paviment actual del passeig del Riu és de rajola de pissarra, que s’haurà de substituir per asfàltic. D’aquesta manera, s’ajustarà al Reglament de voravies i camins del comú. El recorregut en què es faran les obres serà d’aproximadament 340 metres.

Les empreses que estiguin interessades a participar en el concurs podran presentar la documentació requerida fins al 5 d’agost, a les 15:00. Les ofertes s’hauran de lliurar al Servei de Tràmits. El plec de bases per poder participar es pot descarregar gratuïtament a la web del comú o es pot recollir al Servei de Tràmits, a la casa comuna.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending