El comú d'Escaldes allarga un mes el termini per presentar propostes al projecte Caldes

El canvi s'ha fet a petició de diferents col·lectius interessats en participar i, al mateix temps, s'han modificat aspectes menors del punt 10 del plec de clàusules administratives

LA CÒNSOL MAJOR D'ESCALDES-ENGORDANY, ROSA GILI I LA RESPONSABLE DEL PROJECTE, MONTSE MARTELL
LA CÒNSOL MAJOR D'ESCALDES-ENGORDANY, ROSA GILI I LA RESPONSABLE DEL PROJECTE, MONTSE MARTELL CRISTIAN CORTÉS

El comú d'Escaldes-Engordany prorroga el termini de presentació per al concurs d'idees del projecte Caldes fins al dia 18 de gener de 2021 a les 17:00 hores. Aquest canvi, segons la corporació, s'ha realitzat a petició de diferents col·lectius interessats en participar. Al mateix temps, s'han modificat aspectes menors del punt 10 del plec de clàusules administratives.

Es tracta d'un concurs participatiu de propostes artístiques, culturals, arquitectòniques i comercials per crear recorreguts que permetin la descoberta i el gaudi de l’aigua termal i de la vida cultural, artística i comercial a la part alta de la parròquia.

Els projectes guanyadors seran premiats i, en aquest sentit, cal recordar que el comú ha previst un import total de 13.700 euros per a cadascun dels tres conceptes en els quals es pot concursar: espais per al gaudi de l’aigua termal; activitats permanents i temporals per dinamitzar la vida cultural, i iniciatives comercials i creatives per un barri alternatiu. LArt al Roc formarà part del projecte.

La corporació escaldenca tambe ha decidit allargar el termini de presentació de propostes per les dificultats de mobilitat als països veïns que poden haver dificultat la realització dels treballs d'alguns dels candidats i per les nombroses consultes i comentaris que han arribat a la coordinadora del projecte, Montserrat Martell.

Comentaris

Trending