El comú d’Encamp iniciarà dimarts obres al carrer de la Mosquera

Les actuacions han de permetre renovar tota la xarxa d’aigua així com l’elèctrica i es culminaran, ja al març, amb la pavimentació d’aquesta via i de Sant Miquel

Comentaris

Tot està preparat per iniciar les obres dimarts.
Tot està preparat per iniciar les obres dimarts. COMU ENCAMP

El comú d’Encamp iniciarà el pròxim dimarts les obres de reforma de les canalitzacions d’aigua potable i d’electricitat al carrer de la Mosquera. Els treballs han de permetre millorar l’eficiència de la xarxa així com evitar filtracions i fugues, ja que l’actual era força antiga. La previsió és que estiguin enllestits a inicis de març.

Segons s’ha indicat des de la corporació, les obres es dividiran en quatre fases. D’aquesta forma, es vol minimitzar les afectacions pels veïns. Quan s’actuï a cadascú dels trams, es tallarà el trànsit: de dilluns a divendres de les 8 del matí a les sis de la tarda i els dissabtes, de vuit a dues.

El primer tram, entre el carrer Cavallers i la cruïlla del carrer de la Mosquera, serà el que s’iniciï dimarts. El segon, davant dels números 10 i 12 d’aquesta via, es farà entre el 14 i el 18 de febrer. El tercer, entre el número i Cavallers, del 21 al 26. Per últim, s’actuarà fins al carrer de Sant Miquel, de l’1 al 5 de març.

Una vegada finalitzin els treballs, es procedirà a asfaltar de nou les vies. Es calcula que la pavimentació es farà a mitjans de març i durant la setmana prèvia s’informarà dels dies i horaris previstos pel que fa als talls de circulació.

Etiquetes

Comentaris

Trending