El comú d’Encamp espera cobrar un mínim de 12.000 euros anuals pel bar del futur parc de l’Ossa

La corporació ha encetat el procés per entregar la gestió del local, que s’ha de posar en marxa quan s’inauguri el nou espai lúdic i que disposarà de 227 metres quadrats

Representació de com serà el futur bar del parc de l'Ossa.
Representació de com serà el futur bar del parc de l'Ossa.

El comú d’Encamp ha iniciat el procés per adjudicar la gestió del futur bar que s’obrirà al parc de l’Ossa. L’espai disposarà de prop de 227 metres quadrats de superfície, incloent-hi una àmplia terrassa, gran part de la qual descoberta i podrà fer funcions també de restaurant. La corporació espera treure un cànon anual d’un mínim de 12.000 euros.

El parc de l’Ossa entra en la recta final de la seva construcció. Si els terminis es compleixen, s’hauria d’inaugurar abans de finals d’any. Com ja succeïa amb l’antic Prat Gran, hi haurà un edifici per fer funcionar de bar que, ara, el comú ha de donar en gestió. Per això, s’ha convocat el concurs pertinent, procés que s’allargarà en la primera fase -la de presentació d’ofertes- fins al 19 d’octubre. A partir d’aquí, caldrà prendre la decisió definitiva amb prou temps perquè, quan s’obri el parc, també ho faci la instal·lació.

El futur local tindrà gairebé 227 metres quadrats. D’aquests, 89,5 destinats a un espai de restauració. També hi haurà un bar (16,6), la cuina (14,3) i el magatzem (9,1). El vestíbul tindrà 8,73 metres quadrats i l’altra part grossa serà la terrassa, gran part de la qual (74,09) descobert i la resta, 14,16, coberta.

El comú exigeix que el local obri deu hores al dia (com a mínim, entre les deu del matí i les vuit del vespre). I haurà de donar servei gairebé tot l’any, amb l’excepció dels festius d’obligat compliment. En tot cas, aquestes franges sempre poden ampliar-se dins la normativa. És a dir, es podrà obrir abans i tancar més tard d’aquests horaris.

El contracte inicial serà per dos anys, amb opció de pròrrogues fins a cinc. El comú ha fixat un cànon mínim de 12.000 euros cada exercici, que s’haurà d’abonar en terminis mensuals. Justament, l’oferta econòmica suposarà un 30% del total de la nota a l’hora d’avaluar les ofertes. El 55% es decidirà en funció de la proposta de funcionament i un 10% segons l’experiència del candidat. Per últim, un 5% es puntuarà en funció de les mesures en l’àmbit ambiental i social.

El comú demana que qui es faci càrrec del local proposi “una oferta gastronòmica variada, adaptada als al·lèrgens i intoleràncies” i, especialment adaptada “al públic infantil i familiar”, ja que l’establiment es troba ubicat a l’interior del parc, on també hi seran els serveis d’Infància i Joventut.

Comentaris (4)

Trending