El comú continua avaluant la idoneïtat del futur camp de Prada de Moles i el seu annex

Els tècnics encara estan analitzant la proposta presentada per l'FC Andorra i la corporació encampadana la tirarà endavant si és el més adequat per la parròquia

Vista aèria de l'actual Prada de Moles.
Vista aèria de l'actual Prada de Moles. COMU D'ENCAMP

El comú d'Encamp continua avaluant els informes i propostes que s'inclouen en el projecte presentat per l'FC Andorra per a Prada de Moles. En aquest sentit, la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, ha volgut aclarir que encara no hi ha una decisió presa, sinó que encara estan en fase d'anàlisi en tractar-se d'un projecte "complex" i que va més enllà del futbol per ajudar a reactivar l'economia de la localitat.

El comú d’Encamp encara està analitzant l’oferta del FC Andorra per Prada de Moles. Així de clar ho ha volgut deixar Mas sobre el concurs que encara està obert i sobre el qual s’espera una resolució. El motiu principal d’aquesta dilatació de la resposta és que “és un projecte molt important per la parròquia d’Encamp” i “complex” que requereix un estudi profund de “tots els informes abans de prendre una decisió”. En aquest sentit, des de la corporació han assegurat que “ens prendrem tot el temps que ens calgui” en un tema com aquests amb un fort impacte a la parròquia.

El que sí que està clar és que la temporada vinent l’FC Andorra no tornarà a jugar a Encamp. En aquest cas, Mas ha assegurat que res ha canviat respecte a aquesta temporada, “ja sigui perquè no es compleix amb la normativa o perquè s’estiguin fent les obres”, i, per tant, el primer equip tricolor no hi podrà jugar.

D’altra banda, la cònsol ha recordat de nou que la proposta presentada per l'FC Andorra “és un projecte que va més enllà del futbol” on, a banda d’aquest esport, també hi haurà “activats complementàries per a la reactivació econòmica de la parròquia”, com són les culturals.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending