El comú construirà una zona d’aparcament a Bordes d’Envalira

Es preveu espai per a una trentena de cotxes seguint una demanda dels veïns, que es queixen de les mancances del poble en aquest àmbit

Una imatge de Bordes d'Envalira.
Una imatge de Bordes d'Envalira. ARXIU

El comú de Canillo preveu construir enguany un aparcament a la zona de Bordes d’Envalira. D’aquesta forma es vol escoltar les peticions dels veïns, que en les reunions mantingudes al llarg del passat estiu, manifestava que el poble tenia una important mancança en aquest àmbit. En total, es preveu poder habilitar unes 30 places.

El projecte és un dels que s’han inclòs en el pressupost aprovat fa uns dies. En concret, hi ha una partida de 200.000 euros per actuacions d’aquest tipus. I una de les que es preveu és l’aparcament a Bordes d’Envalira. Habitants del poble ho van demanar ara fa uns mesos, en les reunions mantingudes amb representants comunals.

Per això, s’ha aconseguit ja tancar un acord per llogar un terreny que permeti habilitar la zona d’estacionament. Al llarg dels pròxims mesos cal analitzar quines obres cal fer i tirar-les endavant. Es considera necessari pels pocs llocs d’estacionament existents, més durant l’hivern, quan la neu complica encara més la situació.

Un cop aprovat el pressupost, el comú podrà posar fil a l’agulla en aquest projecte. La intenció és que en relativament poc temps l’aparcament estigui disponible. Es preveu poder habilitar una trentena de places per a cotxes.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending