El comú de la capital treu pit de l’èxit de la conversió en zona per vianants de Callaueta

Miquel Canturri destaca que no hi ha cap local comercial buit al carrer i que el projecte ha suposat “un pas endavant” per a tota la zona, on aquest cap de setmana se celebra la festa de la primavera

https://www.youtube.com/watch?v=XeDp2nKKbIY

El cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri, ha tret pit de l’èxit que ha tingut la conversió en zona per a vianants del carrer Callaueta. Defensa que el canvi ha servit per revitalitzar la zona. Així, a nivell comercial, ja no queda cap local buit a les zones on s’ha actuat. Justament les mateixes on aquest cap de setmana es concentra la Festa de la Primavera, centrada en el món ‘hippy’ i que ha viscut aquest divendres el seu tret de sortida.

Una celebració que el comú afronta amb “bones expectatives”, tot i admetre una certa preocupació per la meteorologia que es pugui tenir especialment aquest dissabte. En tot cas, ha recordat que és “la primera de les festes que organitzem a l’estiu” i ha volgut remarcar que l’afluència de gent que ja es podia veure al llarg del carrer, seguint un primer espectacle de música i dansa, evidencia que “hi ha ganes de sortir”.

L’objectiu de l’esdeveniment, ha explicat Canturri, és “donar dinamisme a tota la zona”. I no només a Callaueta, sinó també a tot el barri de Prada Ramon. Al llarg del cap de setmana hi haurà tot un seguit d’activitats, des de tallers a actuacions musicals, tot per atreure gent cap a aquest punt neuràlgic de la parròquia. Un carrer que, a més, ha fet “un pas endavant” des de la seva conversió en zona per a vianants.

“Tots els locals estan ocupats amb botigues o altres negocis”, ha destacat Canturri. Per tant, entén que és una constatació de l’encert que va suposar apostar per tancar al trànsit rodat aquesta via. Justament, és aquesta conversió en zona de vianants el que permet tirar endavant celebracions com la d’aquest cap de setmana, que ha suposat una inversió per part del comú de 47.000 euros.

Comentaris (5)

Trending