El comú d'Andorra la Vella enllesteix el canvi de programari als aparcaments

El sistema estarà plenament operatiu durant els pròximes dies i quedaran resolts alguns problemes com el no poder comprovar el saldo de la targeta PK

Comentaris

Aparcament d'Andorra la Vella.
Aparcament d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

El nou programari dels aparcaments del comú d'Andorra la Vella estarà a punt en els pròxims dies, segons han informat des de la corporació. Poc a poc s'han anat resolent els diversos problemes tècnics que han anat sorgint i ara com ara només queda pendent el d'algunes targetes PK. En entrar a l'aparcament no surt el saldo que queda. 

El canvi es va iniciar durant el mes de juliol i ja està pràcticament acabat. La transició entre el vell i el nou sistema fa que es passin les dades d'un a l'altre programari per poder fer una gestió més eficaç de les targetes d'aparcament. S'ha anat fent gradualment en els diversos pàrquings de la parròquia i els darrers han estat els del Prat de la Creu i de Prada Casadet. S'ha aprofitat aquestes setmanes per fer els canvis ja que un bon nombre d'abonats està de vacances.

La incidència més important durant el canvi es va produir a finals del mes passat, a l'aparcament Valira quan es van quedar sense funcionar les màquines de pagament o els intèrfons.

Etiquetes

Comentaris

Trending