Comencen les obres de renovació de la zona de jocs del Parc Central

Des de mitjans maig i fins a final de juny tota aquesta àrea romandrà tancada per tal que es pugui dur a terme els treballs, que inclou recanvi d’estructures, a més del terra i més àrea verda

Els operaris a la zona infantil del Parc Central.
Els operaris a la zona infantil del Parc Central. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

Aquesta setmana han començat les obres de reforma integral de la zona de jocs del Parc Central, que es va adjudicar la setmana passada al consell de comú. Els treballs estaran enllestits a principis d’estiu, i tindran l’àrea tancada des de mitjans maig fins a final de juny. Es preveu que es puguin renovar les estructures, la instal·lació de més jocs inclusius i la col·locació de multijocs per als infants.

Tal com es va anunciar durant el consell de comú de la setmana passada, el projecte té un valor de 387.418 euros. A més d’aquests canvis d’estructures, també es projecta més zona de gespa i més arbres per ampliar els espais d’ombra. A més a més, es canviarà el paviment de seguretat, que s’amplia en 700 metres quadrats addicionals. En total, seran dos mesos de treballs, amb l’objectiu de poder obrir la zona per a l’estiu, moment on el Parc Central té una elevada afluència.

L'àrea de jocs infantils del Parc Central

Relacionat

S’enfila fins a gairebé 400.000 euros la renovació de l’àrea infantil del Parc Central

En la primera fase, que és la que s’ha engegat aquesta setmana, les obres se centraran en un dels laterals del parc, a la zona on hi havia fins ara instal·lada la tirolina, que quedarà tancada. En la segona fase, prevista entre mitjans de maig i final de juny, es tancarà la resta d’àrees de jocs, mentre durin els treballs i per garantir la seguretat dels usuaris. No obstant això, l’àrea esportiva i les pistes de voleibol quedaran sempre obertes i operatives, tot i que quan estigui la zona d’obres perimetrada s’hi haurà d’accedir pel passeig del riu.

Comentaris (1)

Trending