Comencen les obres de millora a la voravia del revolt de Radio Andorra dilluns

Durant els treballs, d’una durada prevista de quatre mesos, la zona blava d’aparcament situadaen aquell indret estarà inoperativa però es garantirà l’accés als vehicles rodats i als vianants des de Valira Nova

Zona on s'ha de fer l'actuació.
Zona on s'ha de fer l'actuació. COMÚ D'ENCAMP

Les obres de millora previstes per a la voravia exterior del revolt de Ràdio Andorra començaran el proper dilluns, 13 de març. Els treballs de millora, que porta a terme el Govern d’Andorra, tindran una durada aproximada de quatre mesos i consistiran a construir l’últim tram de voravia de la zona aprofitant l’ample de la plataforma existent i tenint en compte allò que estableix el Pla sectorial de carreteres generals, guanyant en funcionalitat i seguretat.

Durant el temps que durin els treballs anunciats, l’accés als vehicles rodats i als vianants es mantindrà obert. No obstant això, i pel que fa a la zona blava d’aparcament situada al revolt, restarà inoperativa. Aquesta situació es senyalitzarà degudament mentre durin tots els treballs i els operaris, si escau, faran el control i les advertències pertinents.

Comentaris

Trending