El color rosa serà l’eix de l’Andorra la Vella en flor 2023, que tindrà lloc del 2 al 13 de juny

La capital preveu distribuir estructures vegetals en fins a sis punts: la Rotonda, la façana del comú, l’avinguda Meritxell, el carrer Callaueta, el Parc Central i la Margineda

Un dels espectacles itinerants de la primera edició de l'Andorra la Vella en flor.
Un dels espectacles itinerants de la primera edició de l'Andorra la Vella en flor. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

La capital vol tornar a ser la parròquia de les flors. I més concretament la de color rosa. Aquesta serà l’eix de la segona edició d’Andorra la Vella en Flor, que s’ha de celebrar entre el 2 i el 13 de juny. L’objectiu és crear un nou atractiu per al turisme internacional i, per tant, avançar en la desestacionalització de l’arribada de visitants en un període de tradicional poca afluència.

D’aquesta forma, el comú aposta novament per una iniciativa que va viure la seva edició inaugural l’any 2022. Llavors, es va fer un balanç positiu i es vol repetir. Ara, s’ha llançat el concurs que ha de servir per contractar els diferents muntatges i estructures de decoració floral que es repartiran entre diferents punts de la capital.

La segona edició d’Andorra la Vella en Flor tindrà lloc del 2 al 13 de juny. Enguany, s’aposta perquè el fill conductor sigui el color rosa. Les diferents estructures es distribuiran en sis espais de la parròquia: la plaça de la Rotonda, el carrer Callaueta, la façana del comú, l’avinguda Meritxell, el Parc Central i la zona de la Margineda.

Tots els elements hauran d’estar preparats el dia 2 de juny al migdia, moment en què conjuntament es farà una revisió entre l’empresa guanyadora del concurs i el mateix comú. D’aquesta forma, es comprovarà que tot estigui a punt per a la inauguració oficial de l’esdeveniment, que tindrà lloc aquell divendres a les set de la tarda.

Comentaris (1)

Trending