Els clubs i acadèmies de la Massana s’incorporen als Esports d’Estiu

Les Setmanes Temàtiques amplien les disciplines i ofereixen enguany unes 175 places cada setmana i introdueixen el circ

Comentaris

Les activitats s'han presentat aquest dimarts.
Les activitats s'han presentat aquest dimarts. EDUARD COMELLAS / COMU DE LA MASSANA

El comú de la Massana ha arribat a un acord amb els clubs i acadèmies de la parròquia per oferir als seus inscrits el servei de ludoteca de matins, de menjador i d’activitats de tarda. “Cobrim una necessitat que tenien moltes famílies, ja que al matí els infants fan entrenaments o per exemple estan apuntats a anglès però a partir del migdia no sabien com organitzar-se”, explica el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet

 D’aquesta manera es fa efectiva la demanda que va arribar de l’ECAP, l’Esquí Club Arinsal Pal, i que s’ha obert a totes les entitats de la parròquia. Tant la responsable de l’ECAP, Sandra Gómez, com la responsable de Multilingüe Formació Professional, Birgit Gutekunst, s’han mostrat molt satisfetes amb aquest acord, que permetrà que els infants puguin entrenar i seguir diferents activitats i compaginar-les amb les divertides propostes dels Esports d’Estiu.

D’altra banda, ja estan obertes les inscripcions per als Esports d’Estiu i les Setmanes Temàtiques, que ofereixen unes 175 places setmanals. Algunes de les novetats són la introducció d’una nova disciplina: el circ, a més de la duplicació del Màster Xef, degut al gran èxit de les passades edicions. A més, també hi haurà dues setmanes de bicicleta de muntanya, una amb un nivell d’exigència més elevat i l’altra d’introducció a aquesta disciplina, amb tallers d’educació viària i mecànica.

L’oferta es completa amb danses urbanes, muntanya i natura, rugbi, teatre, rock i futbol, disciplines que ja es van introduir l’estiu passat amb una gran acceptació. Les activitats massanenques compten amb 23 monitors i quatre ajudants, amb bona formació i amb ganes que els infants visquin les millors vacances.

Etiquetes

Comentaris

Trending