Una claveguera embussada complicar el trànsit davant el Comunal

Durant una estona, l’aigua ha generat un bassal a la via i ha obligat a tallar un dels dos carrils de pujada fins que efectius del servei d’higiene d’Andorra la Vella han pogut solucionar el problema

Comentaris

El bassal generat per l'embussament de la claveguera.
El bassal generat per l'embussament de la claveguera.

Una aparatosa fuita d’aigua provinent del clavegueram ha generat complicacions de trànsit a la general 1 al seu pas Andorra la Vella durant prop d’una hora aquest vespr. En concret, al costat del càmping Valira. Així, s’ha creat un gran bassal a la carretera que ha obligat a tallar en aquest tram un dels dos carrils de pujada.

Els fets han tingut passades les vuit del vespre, al tram de l’avinguda Salou que va entre l’estadi Joan Samarra i la rotonda de la Comella. L’aigua, que sorgeix per culpa d’una claveguera embussada, ha acabat anant a parar a la carretera general. Això generava un risc important pels vehicles que hi circulen.

Per això, des del servei de circulació d’Andorra la Vella s’ha demanat a Mobilitat que es tanqui un dels dos carrils de pujada -el de la dreta, que és el que més afectat ha quedat per l’aigua-. Paral·lelament, efectius del servei d’higiene han desplaçat una màquina especialitzada que ha pogut solucionar el problema. Ara per ara, ja s’ha recuperat la normalitat.

Comentaris (1)

Trending