El circuit interpretatiu botànic de les Pardines, sense flors ni plantes

Un dels altres indrets que estan 'descuidats' és el passeig de Mojàcar on els usuaris no poden utilitzar les fonts que hi ha perquè falten peces o l'aigua que surt és insuficient

Un dels espais del camí de les Pardines on hi hauria d'haver flors.
Un dels espais del camí de les Pardines on hi hauria d'haver flors.

Alguns punts de la parròquia d'Encamp no presenten el seu millor aspecte, inclús fa la sensació de certa deixadesa. El passeig de Mojàcar o el circuit interpretatiu botànic de les Pardines en són alguns exemples on les fonts estan inservibles i on se suposa que hi ha flors, és un tros de terra on les males herbes creixen sense control.

La calor o simplement deixadesa? El que és cert és que el circuit d'interpretació botànic de les Pardines avui en dia no presenta el seu millor aspecte. Al llarg del recorregut es poden veure molts dels cartells on s'explica la fauna que es pot veure sense flors. Més aviat herbes que creixen sense que ningú les controli.

Com ha pogut saber l'Altaveu, hi ha residents de la parròquia que han anat a la corporació comunal a notificar aquesta problemàtica i s'han trobat que no se'ls ha escoltat. De fet, tot i fer dies que s'ha comunicat la situació, avui en dia, encara està sense resoldre's.

Aquesta, però, no és l'única zona que presenta un aspecte de poc cuidat. Les mateixes fonts han assenyalat el passeig de Mojàcar. Una zona prevista amb fonts en diferents punts, però que pràcticament són inutilitzables, ja sigui perquè el rajolí d'aigua que surt és gairebé inexistent o simplement no es poden fer servir perquè falta alguna de les parts per poder-la usar.

Finalment, també han fet referència a la caseta d'informació on, segons han indicat, "les dues noies que estan allà viuen atemorides per un niu d'abelles. Ens han indicat que ja ho han comentat al comú, però que no els han fet cas". Una situació a la qual s'afegeix les condicions en els quals es troba el bany portàtil que hi ha al costat.

Tres mostres, segons les fonts, que "el comú està més pendent d'aixecar els carrers, del que afecta la població". "Estan al servei de la població, no nosaltres al seu servei", han conclòs.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending