La cessió obligatòria permet disposar d'un terreny per la deixalleria de Sant Julià

Es construirà al costat de la CG1 i substituirà el magatzem afectat l'estiu passat per l'esllavissada de la Portalada

Comentaris

Terreny on es construirà la deixalleria comunal de Sant Julià de Lòria.
Terreny on es construirà la deixalleria comunal de Sant Julià de Lòria. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria construirà la nova deixalleria en un terreny al costat de la carretera general 1. Ho farà un terreny aconseguit amb el 10% de cessió obligatòria que contempla la Llei General del Territori i Urbanisme. El concessionari de cotxes i motos que hi ha al davant ampliarà les seves instal·lacions i en contrapartida, el comú disposarà del terreny.

El comú contractarà, amb un concurs públic, un tècnic per la realització del projecte i la direcció d’obra i hi destina 30.801 euros. La deixalleria substituirà la de La Portalada que va quedar malmesa per l'esvallissada que va afectar la zona l'estiu passat.

El material es va haver de dipositar en dos magatzems cedits per particulars a la parròquia. Posteriorment es va llogar un magatzem a Aixovall però des del comú es reconeix que les condicions de treball no són les més òptimes. Part dels vehicles es van ubicar en un aparcament exterior a l'avinguda Verge de Canòlich, al centre de la població.

La intenció és començar les obres aviat en una indret proper on ara hi ha un aparcament de terra. L'edifici tindrà una capacitat semblant a l'anterior de la Portalada amb uns 500 metres quadrats però amb un accés més fàcil perquè a l'antic calia anar a fer la volta a la rotonda que hi ha a la depuradora, al costat de la duana.

 

Comentaris

Trending