El centre cultural de Sant Julià ja disposa de dues plantes operatives

Han acabat els treballs però s'utilitzaran a partir del mes de setembre mentre que el bar ja està a punt i continuen les tasques a la resta de l'edifici amb millores tecnològiques als auditoris i a la biblioteca

Comentaris

Façana del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL).
Façana del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL). ARXIU

Les plantes menys 1 i menys 2 del Centre Cultural i de Congressos Lauredià ja estan operatives després dels treballs de remodelació a causa de l'incendi del passat mes de novembre. El comú ha decidit que es tornin a utilitzar a partir del mes de setembre ja que els cursets que es fan actualment en altres llocs acaben el mes de juny i no val la pena fer el canvi per pocs dies lectius.

La part corresponent a l'Escola d'Art estarà llesta, segons les previsions de l'empresa constructora el proper 15 de juny. El bar també està a punt però encara no s'obrirà mentre que continuen a bon ritme els treballs a la resta de plantes. Hi ha un projecte de millora en l'aspecte tecnològic de la biblioteca així com dels auditoris on també es comptarà amb les darreres innovacions en materia de so i d'il·luminació.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha dit aquest dimecres que "som conscients del que representa el centre cultural per als lauredians i volem que estigui operatiu en la seva totalitat el més aviat possible". Això serà a principis de l'any vinent. Pel que fa a la façana, el més probable és que se'n posi una de nova ja que el fum va oxidar el metall.

Comentaris

Trending