Les cavalcades del Pare Noel i de Reis de Canillo aniran de Bordes d'Envalira a Meritxell

Amb la situació sanitària actual, l’administració comunal torna a reinventar els esdeveniments de les festes de Nadal per arribar en aquestes dates especials a les famílies de la parròquia, i adapta els seus formats a les mesures de prevenció i seguretat decretades pel Govern

El cònsol de Canillo, Francesc Camp dona la benvinguda al Pare Noel a la cavalcada de l'any passat.
El cònsol de Canillo, Francesc Camp dona la benvinguda al Pare Noel a la cavalcada de l'any passat. COMÚ DE CANILLO

El comú de Canillo compta amb el consentiment del Ministeri de Salut per a la celebració de les cavalcades del Pare Noel, d'aquest divendres dia 24, així com la de Reis el 5 de gener. Amb la situació sanitària actual, l’administració comunal torna a reinventar els esdeveniments de les festes de Nadal per arribar en aquestes dates especials a les famílies de la parròquia, i adapta els seus formats a les mesures de prevenció i seguretat decretades pel Govern.

El cònsol major, Francesc Camp entregarà al Pare Noel i als Reis la clau màgica que obre totes les portes de totes les cases de la parròquia, tant el dia 24 de desembre com el dia 5 de gener a les 17h. Acte seguit, s’efectuarà la sortida de la carrossa des de l’Hotel Àustria  fins a Bordes d’Envalira per la carretera general 2 fins El Tarter. La cavalcada seguirà per la carretera de Sant Pere i baixada pel carrer de l’Ermità (tram en contra direcció sota la vigilància del Servei de Circulació).

El recorregut continuarà fins el poble de Ransol i donarà mitja volta davant de l’edifici Terra de l’Ordi, per recuperar el trajecte de la carretera general 2 fins el poble de l’Aldosa on la carrossa farà la mateixa maniobra a l’altura de la plaça de la Font. Tot seguit, es baixarà fins el poble de Canillo i farà el tomb fins a la rotonda de Prats. Es retrocedirà fins a Canillo de nou per continuar fins el poble de Meritxell on finalitzarà la cavalcada.

La premissa bàsica per part de la corporació comunal és evitar el risc que comporten les aglomeracions, i per tant, es proposa un esdeveniment amb una sèrie de restriccions i vigilància per tal de prevenir la transmissió de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending